HKL osaa muutakin kuin aikataulun vierestä ajelun. Siellä aiotaan nimittäin palkata lisää maamme alinta paskaa (jaettu I sija, on niitä muitakin yhtä alhaisia) edustavia idiootteja, smurffeja. Ei ilmeisesti riitä, että jo nykyään harva se päivä törmää näihin voimassa olevaa matkalippua tahtoviin juntteihin, niitä tarvitaan lisää! Smurffin peruspalkka on 1646,80 euroa kuussa, joten 15 uuden ammatikseen ihmisiä kiusaavan "asiakaspalvelijan" kustannukset liikennelaitokselle ovat 296 424 euroa vuodessa + koulutuskulut ja koulutusajan palkka 4,54 e/h. Helvetin hyvää käyttöä rahoille, onnea HKL!

 Entä jos nuo rahat olisi käytetty vaikkapa "säästösyistä" lakkautettujen bussilinjojen palauttamiseen, jo liikennöitävien linjojen vuorojen lisäämiseen ruuhkaisimpaan aikaan tai lippujen hinnan laskemiseen? Entä ajatus ilmaisesta joukkoliikennejärjestelmästä, jolloin kaikki smurffit voisi siirtää suoraan kilometritehtaalle?

8.12. edit: Oli sitten satasessa kaunis kännykkäkuva ("Hauskat"-osiossa vieläpä). "Rikos ei kannata. Pummilla matkustanut kohtasi itsenäisyyspäivänä tehostetun matkalippujen tarkastuksen. Tilannetta seuraa 6 lipuntarkastajaa, 2 vartijaa ja 4 poliisia." Hyvää itsenäisyyspäivää!